Мария дава по 8 бона за забавачка на щерка си

Мария и МараяФолк певицата Мария плаща астрономическа такса за детската градина на дъщеря си. Изпълнителката харчи по повече от 8000 лв за забавачката на Марая. Наследницата на фолк звездата не само се учи да рисува, да общува с другите деца и да се забавлява, но също така изучава чужди езици, ходи на ски курсове и се занимава с куп други неща, предават от kliuki.net.

Самата Мария е признавала неведнъж, че е изключително амбициозна майка. Но се старае да подхранва и развива талантите на дъщеря си, а не да я задължава с неща, които не й харесват или я карат да скучае.

Майки коментират из социалната мрежа, че забавачницата, която Марая посещава, е сред най—скъпите в България. „Не е за всеки, таксите са астрономически“, шушукат те из мрежата.

Самата Мария обаче казва, че не жали средства за образованието на дъщеря си. И държи Марая да получи най-доброто обучение, което е възможно. Самата певица с тъга си спомня своето детство и лишенията, които е търпяла. Затова и днес се старае да компенсира по всякакъв начин дъщеря си. Освен в забавачката, където от малка изучава чужди езици, Марая е обучавана и от частна гувернантка.

Наследницата на певицата вече говори свободно три езика, Освен това проявява интерес към приложните изкуства, хвали се майка й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *