Мара Отварачката със сватбени подаръци за 1 милион лева

Етикети: , , , , , , ,

Мара ОтварачкатаГостите на сватбеното тържество на Мара Отварачката и Християн Гущеров се оказаха изключително щедри. Фолкаджийката събра подаръци  на стойност 1 милион лева. Сред скъпите дарове бяха не само чекове с големи суми пари, но и бижута и кухненски прибори с диаманти и злато.

Безспорно най-голямо впечатление  на всички присъстващи направи огромната сватбена торта. Сладкото изкушение беше украсено с цели 1000 сладкарски рози. Тортата беше с височина 1,70 см – точно 10 см по-висока от Мария.

Изпълнителката изненада гостите си с изискано 5-степенно меню, част от което беше рагуто от омари, гарнирано със свежи листенца мента.

Булката се беше постарала и с подаръците за гостите си, като за всеки от тях беше подготвила различен сувенир. Купонът на сватбеното тържество на семейство Гущерови продължи до ранни зори. Най-активни  на дансинга бяха колегите на миньончето – Емилия и Азис. Освен тях на сватбеното тържество присъстваха и Елена Паришева, Ани Хоанг и Люси Иларионов.

Букетът на булката отиде в ръцете на маникюристката на звездата. Семейство Гущерови се погрижиха за гостите, както подобава. Те бяха извозени до ресторанта с лъскавите автомобили на богатата фамилия. Мария и Християн пристигнаха с лъскав Мерцедес. С подобно возило се придвижваха майка и сестра й.

Единствената гостенка, която се появи с личния си автомобил, това беше Андреа. Тя дойде без Кобрата и не остана дълги на церемонията. Преслава така и не се появи. Водещ на тържеството беше Драго Чая, пише БЛИЦ.

Мара Отварачката избра да се венчае в църквата в Бояна, след като получи категоричен отказ венчавката да се състои в храм-паметник „Свети Александър Невски“.

Безспорно гвоздеят на вечерта беше роклята на булката. Стана ясно, че дизайнерският й тоалет струва цели 30 000 евро, а роклята на шаферката Марая – 15 000 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *