Малоумен ли е Станишев? Неговото правителство няма да подава оставка!!!

СтанишевТова е върхът на наглостта – да се прави, че не вижда какво се случва и да продължава да управлява страната, която не иска нито него, нито партията му.

Едва ли има по-нагъл политик от Сергей Станишев, на когото явно зрението му изневерява и не вижда какво се случва в страната, която управлява насила. А може би руските интереси му диктуват друго?

Въпреки снощните кървави събития, за които причина бяха неговите депутати, днес най-нахално БСП-лидерът заяви, че правителството му няма да подава оставка.

В днешното си изявление Станишев отново вижда някаква фантазирана от него манипулация и някой друг е виновен за положението в страната.

Социалистът смята, че щом ГЕРБ се върна в парламента, протестите се радикализирали. „Очевидно някой се стреми да постигне падане на правителството час по-скоро. Много ясно личи от изявленията на г-н Борисов на кой би бил изгоден този сценарий.”

Източник: bulgaria-news.bg

2 коментара по “Малоумен ли е Станишев? Неговото правителство няма да подава оставка!!!

  1. ЧЕРВЕН НЮАНС И В ЧЕРВЕНОТО ПРЕХАПАНО ЕЗИЧЕ. Такова изражение добиват умните, вечните мечтатели по Русия, мъжествените и не кога-да е а в съдбовен момент!
    Най-грозната и проскубана мармозетка, която съм виждал и то в кръстоска със сляпо куче и суяк. Интересен генномодифициран вид, пардон, толкова е нищожен, че бих го нарекъл – “щам”. Толкова за ръководителя.
    Нещо за вдъхновителя: Брадатият вдъхновител на останалите живи след разстройството от вмирисаните станишеви кюфтенца червени бабички е новото “слънце”, озарило като внезапен, искрящ “шамар” имиджа на червена Столетница. То продължава да метка “шкембето” и да “огрява” с простотиите си, от които спомените за бившия СТРАТЕГ ЛИЛЬОВ и неговият имидж, започват да избледняват!
    Нещо за редовите труженици: Фелдшерката, КОЯТО ПЪК била местна селска активистка на БСП, следващите дни сигурно ще започне направо да разстрелва колебаещите се да дадат едва за пети път подписа си в полза на правителството на Орешарски, което вече никой не само не признава, а е и забравил как изглежда. Напред, другари: в ада ще врите заедно с другаря Станишев, но вие нали не вярвате нито в ада, нито вече в Станишеф!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *