Малки корейчета знаят отговора на „Кой предложи Пеевски?”(ВИДЕО)

Малки корейчета„Господари на ефира” помогнаха на протестиращи, опозиция и симпатизанти! А и дадоха „аванта” на конкуренцията от „Голата истина”!

Зевзеците използваха невероятните малки сладурани от Северна Корея, за да разбулят най-голямата мистерия в последните три месеца у нас. Разни лели и чичковци бият тъпани, разстройват премиера и коалиционните партньори, лепят стикери и пишат графити… Всички са подкарали една и съща песен: „Кой?”

Е, питай те „Господарите”, де! Те не само опозориха конкуренцията от БиТиВи – „Голата истина”, но и медиите от близо и далеч! От цял цивилизован свят само те изнамериха читав преводач, който да предаде коректния превод на песничка, която уж беше наречена: „Пукни, проклета Америка!”

Те дори намериха начин да направят реверанс към конкуренцията като им помогнаха да отвърнат на удара. Използваха три сладурани, които да дадат отговора на Въпроса!

Оказа се, че Злият гений, който е надвесил огромната си сянка над българската държава заплашил триото Червени шапчици! О, УЖАС! Лошият чичко Пеевски зейнал паст да глътне баба им, ако не го сложат за шеф на ДАНС! Ами какво да правят децата?! За да спасят болната си стара баба, провокираха феномена #ДАНСwihme!

Източник: razkritia.com

http://www.youtube.com/watch?v=Jv_6K3VylSk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *