Малката Крисия със собствено шоу в bTV?

КрисияКрисия, която си спечели определението „детето-чудо” може да се сдобие със собствено шоу в ефира на bTV.

Популярността, която 9-годишната разградчанка придоби по време на участието си в конкурса в „Шоуто на Слави”за избор на сценична партньорка на г-н Андреев, вероятно ще бъде възнаградена със собствено шоу, предават от razkritia.com. Из коридорите на медията се носи мълвата, че шоуто на Крисия ще е в прайм тайма.

Неоспорим е фактът, че Крисия има огромен талант и той не трябва да бъде пропиляван. Не остават незабелязани и убийствено високите рейтинги, които малката разградчанка прави като сценична партньорка на зевзека г-н Андреев.

Телевизионни наблюдатели коментират, че участията на Крисия в телевизионния ефир успяват да детронират и доказани по гледаемост първенци като култовия сериал „Под прикритие”.

Специалисти са категорични, че появата й единствено в петък е твърде малко телевизионно време, предвид размаха на таланта й.

Едва ли Слави Трифонов ще приеме положително евентуална по-голяма роля на детето-чудо в телевизионния ефир, тъй като на този етап момиченцето се изявява в неговото шоу.

Така или иначе обаче продуцентите вече кроят планове да превърнат Крисия в трайно лице от ефира.

Междувременно, по-рано днес Крисия сподели в ефира на bTV, че ангажиментите й идват в повече и вече започва да изнемогва. Тя обаче не се предава лесно пред трудностите и е категорична, че макар и с повече усилия, ще успее да се справи с всички тях. Днес детето-чудо няма да е на училище, тъй като има ангажимент довечера. Тя ще изпее на стадиона химна на България преди мача между Лудогорец и Валенсия.

Освен това изпълнителката е подготвила и трогателната песен на Емил Димитров „Моя страна, моя България”.

Тя споделя, че макар на пръв поглед химнът да изглежда доста лесен за изпълнение, далеч не е така. Крисия обаче е решена да преодолее всички трудности и довечера ще го изпълни повече от блестящо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *