Лияна: Ирина Флорин ми се издигна в очите, като танцува по бельо!

Ирина Флорин и ЛиянаДовчера се дърпаха за косите, днес са първи дружки. Ирина Флорин и Лияна внезапно се харесаха след близо два месеца престой в Къщата на ВИП Брадър.

А причина е повече от безумна!

Лика-прилика

Мнението на Лияна за Ирина се промени коренно, след като Флорин се отприщи и скочи да прави стриптийз на бара. Изпълнителката на „Цвят лилав“ изведнъж се отпусна и показа нова страна от характера си. Тя започна да танцува предизвикателно, след което лека-полека свали и дрешките, като остана само по сутиен.

Най-възхитена от поведението й остана доскорошната й антифенка Лияна. Изпълнителката на „Ох, ох“ не престана да хвали Ирина за стриптийза, който направи. „Много съм впечатлена от Иринка. Коренно ми се промени мнението за нея, изобщо не знаех, че е такъв човек. Сега я видях от друга страна и ми хареса“, превъзнасяше се Лияна по Флорин, сякаш е направила свръх благороден жест.

От врагиня в богиня

Само преди няколко дни фолк певицата друга песен пееше. Тя беше крайно възмутена от Ирина и държанието й в Къщата. Лили бе обидена на Флорин заради коментарите, които е правила по неин адрес и относно „психичните й проблеми“.

Внезапно обаче чалга дивата забрави за тези кавги и заобича Ирина като първа приятелка. И то не защото е получила някакво извинение, а заради един стриптийз. Танцът без дрехи дойде на Лияна като душевен оргазъм и от врагиня Флорин се превърна в богиня.

Какво излиза? Че за фолк певицата един човек започва да бъде стойностен и се издига в очите й едва когато затанцува стриптийз. Дотогава – не й го хвалете!

И тук идва логичният въпрос – нима Лияна цени само разкрепостените, а по-затворените и скромни хора – не? Защо ли? Отговорете вие – в коментарите!

@ Стела Йорданова, hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *