Кристиян, който уби и разфасова свой приятел, излиза от затвора за добро поведение!?

КристиянВсички помним случката, която потресе цял Перник.

На 17.11.14 година от затвора в Бобов дол ще бъде пуснат на свобода съученикът на Кристин Иванов, който бе зверски убит и разчленен през 2004 година. Обвиняемият по случая за жестокото убийство – Кристиян, излежа 10 години от присъдата си, а сега ще бъде пуснат на свобода заради добро държание.

Майката на зверски убитото момче –Емилия разкри за колегите от ПИК, че е научила новината за пускането на Кристиян на свобода от медиите. Тя не може да повярва, че убиецът на детето ѝ ще продължи живота си, все едно нищо не е станало, защото се е държал прилично зад решетките. Явно това, че е отнел по този изключително жесток начин един човешки живот няма значение.

Трагедията с Кристин хвърли в потрес преди 10 години цялата страна. Тогава Кристиян и убитият Кристин се събрали в бабата на убиецът, за да играят карти. В един момент обаче двете момчета се скарали и Кристиян, в пристъп на гняв, нанесъл няколко жестоки удара в главата на съученика си. Той обаче не загинал след тези два удара с брадва, а когато Кристиян прерязал сънната артерия на Кристин и момчето починало от кръвозагуба в много тежки мъки. След като се уверил, че Кристин е мъртъв, хладнокръвния убиец буквално го разчленил. Заровил някои части от тялото на жестоко убитият в гората над стадион „Металург“ в Перник, а другата част от тялото на Кристин натикал на части във фризера на баба си, след което легнал и заспал, все едно нищо не се е случило.

Сега предстои Кристиян да излезе на свобода, а Емилия сподели, че изпитва гняв и ярост, само като си помисли, че убиецът на сина ѝ ще излезе съвсем скоро на свобода, а нейният син вече не е между живите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *