КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЕГА Е ВРЕМЕ НЕ ЗА СПОРОВЕ И РАЗЧИСТВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ СМЕТКИ, А ЗА СМИРЕНИЕ И РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ

pleven1_11122016

Лидерът на ВМРО дари кръв за пострадалите от Хитрино в кръвния център в Плевен

Сега е време не за спорове и разчистване на политически сметки, а за смирение и реални действия. Нека всеки направи каквото му е по силите, за да помогне на пострадалите в Хитрино.

Това каза лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов в Плевен. Той, заедно с членове на ВМРО, дари кръв в Центъра по трансфузионна хематология в знак на съпричастност с пострадалите при трагедията. Центърът е Кръвна банка за Централна и Северна България и обслужва и Хитрино.

Красимир Каракачанов е избран за народен представител от 15 МИР Плевен и посещава региона поне два пъти месечно. Именно в Плевен го завари и новината за трагедията в Хритрино.

Бог да прости и да даде мир на душите на починалите! Нека се помолим за ранените, за близките на загиналите и за всички жители на селото, каза лидерът на ВМРО на влизане в болничното заведение.

Призовавам всеки да помогне с каквото прецени. В моменти на трагедия трябва да сме единни, подчерта заместнин-председателят на 43-ото НС Красимир Каракачанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *