Красавица ли?! Тези снимки на Емилия взривиха нета!

Етикети: , , , , , , ,

ЕмилияТези снимки на Емилия взривиха нета!

Поп фолк дивата Емилия тотално е превъртяла. Певицата здраво се е заровила в архивите и вади от нафталина снимките си от старите сандъци. На някои от тях се вижда едно хилещо се момиченце, което се е хванало на две плитки и се смее от черно-белите фотоси. Според някои потребители от Интернет пространството смеха й е по-скоро инфантилен, отколкото да носи позитивизъм и осъзнаване на положението.

Емилия

Други нейни почитатели не се притесняват да я сравняват с предишната победителка на Мис България и настоящата претендентка, която е като карикатурен образ на предишната. Но пък Емилия дори и не подозира, че е такава пародия, а непрекъснато се перчи, че само тя ще „измие позора” от лицето на България и ще представи страната ни достойно пред света.

Но снимките на Емилия продължават да заливат страницата й във Фейсбук. Тя не спира, а рови за стари снимки, с което вече стана за смях. Някои от най-запалените й подражатели я сравняват със сладката Бритни Спиър, но други фенове не могат да приемат това.

А съпругата на футболния бос Коко Динев продължава да рови из поизбелелите снимки и да си ги качва на страницата в социалната мрежа. Явно на съпругата на ресторантьора хич не й дреме от негативните писания по неин адрес, а се радва на това, което е била в „нейната младост”, както самата тя го казва.

Това тя ли е?!

Наскоро плъзна слуха, че Емилия се е заела да моделира и фигурата на половинката си. Тя е решила да втали пухкавия си мъж, защото той вече се оплаквал и от здравословни проблеми заради пълнотата си. Тя се е вдала в ролята на диетолог, като му е намалила в менюто пърженото, прекалената консумация на сол, ограничила е алкохола, както и тлъстите меса. Наблегнала е на леките меса, като риба и пилешко,и повече салати. Увеличила е също в храненията плодовете и зеленчуците, които не били сред любимите на нейния извънгабаритен мъж. Продължава ли обаче да качва стари снимки, Емилия заплашва да отврати много свои верни почитатели от себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *