КОРНЕЛИЯ НИНОВА КЪМ ЖУРНАЛИСТИТЕ: НЕ МЪЛЧЕТЕ

Ninova bgnes

Лидерът на БСП също е възмутена от скандалното изказване на Антон Тодоров

Уважаеми журналисти, не мълчете. Показвайте обективната картина в страната. Ние сме на ваша страна и на страната на истината. Така завършва коментара си лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод репликите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров към водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев.

От БСП категорично осъждат „поредния случай на цензура и заплахи към български журналисти“. Нинова припомня, че преди дни такава заплаха е отправена към Сащо Диков, вчера – към Елена Йончева, а днес и към Виктор Николаев. „Никакво оправдание, че става дума за лично мнение на един депутат, не може да изтрие факта, че Антон Тодоров изразява тези позиции не само в телевизиите, но и от парламентарната трибуна под благосклонния поглед на ръководството на партия ГЕРБ, на председателя на парламента и поощряван с мълчанието на министър-председателя Борисов.“

Според лидера на БСП днешният случай не е прецедент, а начин на мислене на управляващите: или ще мълчите, или ще минем през вас, ще ви уволним, ще ви смачкаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *