Компромис: Разрешават пушенето на закрито в събота и неделя

пушенето на закрито в събота и неделяСлед като предложението на депутата Спас Панчев хипермаркетите да не работят през събота и неделя бе посрещнато с вълна от присмех и дюдюкане, политикът от БСП предложи компромисно да се запази форматът „събота-неделя“, но да се промени темата на решението.

„Дебатът за пушенето сме го позабравили, но какво ще кажете в ресторанти, кафенета, барове, детски ясли и ХИПЕРМАРКЕТИ да се пуши в събота и неделя? А?“ – ентусиазиран бе Панчев.

Според него така се насърчават тютюнопроизводителите, както и тютюнопотребителите, а пък в събота и неделя и без това децата били при бабите и дядовците, така че каденето нямало да ги трови.

Според Панчев е задължително в събота и неделя да е друго и различно, защото иначе тези дни не се отличавали, което било скучно и не можело човек да им се наслади.

Депутатът от БСП обясни, че дори и тази негова идея да не срещне широко одобрение, той ще помисли за други варианти, като например в събота и неделя болниците да работят само до обяд или да бъде насърчен риболовът с динамит.

Източник: nenovinite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *