Колтуклиева нарита Радо Каратанчев, Вежди и Мутафчиев наритаха Кортенска

Кортенска и КаратанчевВ студиото на БНТ известната журналистка Соня Колтуклиева разсече тенис-треньора Радослав Каратанчев с безпощадни саблени удари. Бащата на Сесил се опита да мята плювки по Колтуклиева, но тя го завря на кучето в ауспуха с факти: намразихте Борисов, защото Ви изхвърли от „Академика“ за корупция;използвахте дъщеря си като пушечно месо срещу Борисов, с когото играеха заедно тенис в Горна баня;Сесил се състезава за Казахстан,защо – нали се правите на патриот; бих Ви извикала „Бърза помощ“, но едва ли ще стигне навреме да Ви прибере… И посъветва телевизиите да подлагат на психотест хора като Каратанчев преди да ги пуснат в студиата си…Когато Каратанчев обяви: никаква демокрация, бой и затвори трябват – Колтуклиева стана и отсече,напускайки предаването: Няма да седя в едно студио с брутален насилник,няма да позволя да ме връщат във времето на бухалките…Вижте какви смешници защитават правителството: Мишо Шамара и Радослав Каратанчев?!

Възмутена напусна и социоложката Мирослава Радева. Наскоро в съботното студио на БТВ с водещ Антон Хекимян те направиха изключително интересен разговор по горещите теми на деня.

По-късно Соня Колтуклиева написа в своя Фейсбук-профил:“ БНТ, моя любима майко-телевизия,не позволявай примати като Радослав Каратанчев да замърсяват националния ефир. Бяха ви го изпратили да защитава правителството и БСП – но вие не бива да приемате в студиата си всякакъв боклук,нали?! Все пак проявете характер и защитете правото си на избор,ако ви притискат… Жалко,можеше да стане интересен разговор. Но пък се видя кои са рекламните агенти на Орешарски и Станишев – нЕкви нещастници, наритани от Борисов…Мишо Шамара и Радо Каратанчев нА-ра-мо да си ги носите, г-да управляващи!“

Колтуклиева пропусна най-срамния факт от биографията на Каратанчев: той уби човек с колата си, но не лежа нито ден в затвора, защото беше депутат от Бизнесблока на Жорж Ганчев.

Почти по същото време в студиото на Люба Кулезич в Нова телевизия ексминистър Вежди Рашидов и председателят на Съюза на артистите Христо Мутафчиев наритаха критичката Мирослава Кортенска,която Бареков обяви за бъдещ министър на културата. Вежди се отказа да спори с истеричната дебелана и тъжно изрече:“Кортенска, ти не можеш тоалетна да управляваш, камо ли министерство!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *