Кола на НСО се блъсна в Премиера

Бойко БорисовКола на НСО е блъснала леко джипа на премиера Бойко Борисов при посещението му в Благоевград вчера в късния следобед, твърди БГНЕС. Пилотният автомобил налетял отзад. Инцидентът е станал на кръговото кръстовище на бул. „Иван Михайлов“ на път за стадион „Христо Ботев“.

Премиерът пристигна към 17,30 ч в Благоевград, за да открие основно реконструирания с пари на „Благоевград – БТ“ спортен комплекс „Пирин“. Борисов беше пътник в джипа на пристигане в Благоевград. Към 18,15 ч той потегли за стадион „Христо Ботев“, на който беше ремонтирано осветлението. Премиерът лично подкарал мощната машина. На кръговото между заведенията „Мръсното кебапче“ и „Калисто“ той продължил направо по „Иван Михайлов“, вместо да завие надясно по „Владо Черноземски“. Когато видял, че пилотната кола на КАТ завива надясно, премиерът рязко спрял и тогава бил ударен отзад от ескортиращата го кола на Националната служба за охрана. На джипа на премиера и автомобила на НСО са нанесени леки материални щети. След като откри стадиона, премиерът отново седна на шофьорското място, за да шофира лично към София.

Празниците по повод 100-годишнината от освобождението на Благоевград минаха без премиера да се появи на площада. От седмица Спортният комплекс стоеше заключен и чакаше премиерът да му пререже лентата. Това трябваше да стане още преди 2 седмици, но церемонията беше отложена за 5 октомври.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *