Кои са готови да продадат майка си и баща си, стига да им се предложи добра цена?

ДоганоидитеДоганоидите, а.к.а. ибрикчии, са безгръбначни същества, готови за някой лев да продадат майка си, баща си, сестра си, или всички в комплект, стига да им се предложи добра цена. Идол на доганоидите е Ахмед Доган, а.к.а. агент Сава, защото има най-голяма къща, а.к.а. Сараите, и винаги управлява министър-председателя, без значение от коя партия е, и защото има несметни богатства, но никой никога не го пита как се е сдобил с тях. За доганоида няма значение под кое знаме крачи, стига да има келепир и да го показват по телевизията.

Известни доганоиди са Йордан Цонев а.к.а. Данчо Ментата, келнер и крупие от Бургас, който разбрал, че далаверата в политиката е по-голяма от сервиране в ресторант и веднага се захванал с нея. Друг доганоид е Христо Бисеров, известен с това, че го боли когато му вадят зъб.

Волен Сидеров е най-екзотичният вид доганоид, защото преди избори винаги иска да беси Доган, но след тях веднага стъпва на две мистрии и се хваща за дръжките им.

Най-младият доганоид е Николай Бареков, а.к.а. Дудука, който до скоро беше журналист, но осъзна, че келепирът не е кой знае какъв в сравнение с политиката, основа партия и веднага започна да обещава всичко, което никой не може да изпълни.

Делян Пеевски е друг вид доганоид, който е амбициозен като дива свиня и почти толкова умен. Като награда за лоялността му Ахмед Доган дал на малкия Делянчо да си избере между тридневна екскурзия до Дисниленд или да е 3 дни шеф на ДАНС. И той избрал второто.

Другите доганоиди може да ги допълвате, щото мен ме мързи.

Тях може да ги познаете по това, че много уважават Ахмед Доган и го смятат за най-големия български политик и тайно се надяват един ден да бъдат като него, да имат сараи, да се женят през няколко години за манекенки и на рождените им дни да има върволица от гости, които им носят скъпи дарове.

Валерия Велева, а.к.а. Мадам В., е от типа доганоиди, чакащи Доган да стане от масата, за да му доизядат яденето и да му допият уиски

Теодор Михайлов

Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *