КМЕТЪТ НА ВАРНА КЪМ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ: ВАРНА НЯМА НУЖДА ОТ ЮМРУЦИ И РАЗДЕЛЕНИЕ

Clipboard01323443

Кметът Иван Портних във Фейсбук: Варна е различен, Варна е интелигентен град, Варна няма нужда от разделение. Искахме да се срещнем с Румен Радев и да му кажем, че няма нужда от създаването на напрежение, когато градът и хората се опитват да спасят сезона, въпреки палатките , които блокират най-възловото кръстовище за трафика към курортите. Той предпочете обаче да говори с група от антиевропейски настроени лица около Костадинов- „Възраждане“, и Мая Манолова и да им каже „Трябва да протестирате всеки ден!“

 

„Имахме среща с президента Румен Радев, който във фейсбук обяви буквално час и половина – два идването му във Варна, с групичката, която протестира“, каза кметът Портних във видео във фейсбук, след като президентът Румен Радев посети вчера града.

Искаме да кажем на президента Румен Радев е, че Варна няма нужда от юмруци и разделение, заяви Портних.

„За съжаление той се срещна с част от протестиращите, ние се опитахме да осъществим контакт с него, но групичка от агресивно настроени, които всички от Варна познават, крайно негативно настроени формации, се опитаха да осуетят срещата ни.“, информира кметът на Варна.

„Президентът предпочете да се скрие зад тези агресивни хора. Считаме това за истинско неприемливо“, каза още той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *