Кейт Мидълтън показа бременното коремче! Вижте го!

Етикети: , , , , , , , ,

Кейт МидълтънИстинска истерия! Това предизвикаха принц Уилям и съпругата му Кейт при посещението си в САЩ! Кралската двойка, буквално подлуди американците, които се прииждаха от всякъде, за да зърнат наследниците на британската корона, информират от kluiki.net.

Уилям и Катрин, които в момента са в очакване на второто си дете, са на официално посещение в страната на неограничените възможности. Бременното коремче на принцесата този път изобщо не и попречи да пътува. За разлика от първата бременност на Кейт, когато на нея почти постоянно и беше лошо, сега съпругата на Уилям се чувства добре. Катрин гордо демонстрира наедрялото си коремче, с ефирна дантелена рокля и широка усмивка, в Ню Йорк.

По време на посещението си в Щатите, кралското семейство ще отскочат и до Вашингтон, където ще се срещнат с президента Барак Обама. Двойката ще посети и баскетболен мач, по време на който компания ще им прави друго звездно семейство – музикалния тандем Бионсе и Джей Зи.

Мерките за сигурност около Катрин и Уилям са затегнати максимално, а полицията в САЩ, буквално е изправена на нокти. Истерията на репортери, фотографи и обикновени граждани е толкова голяма, че униформените едвам смогват да удържат феновете далеч от кралските особи. От семейството липсва само първото дете на Кейт и Уилям – малкия принц Джордж. Родителите му предвидливо са го оставили в Лондон, по време на визитата си. И добре са постъпили, като се има в предвид каква истерия е заляла американците, присъствието и на кралското бебе, вероятно щеше съвсем да ги побърка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *