КАРАКАЧАНОВ И НОТЕВ С ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ДНЕШНИТЕ БУДИТЕЛИ

den_buditeli_2016

Те са категорични, че в днешно време българите трябва да сме единни като народ и да отстраним всички разделителни линии и омраза помежду си

По повод 1 ноември – Ден на народните будители, Красимир Каракачанов и Явор Нотев изпратиха поздравителен адрес до ръководствата на организациите на българите в чужбина, на българските училища зад граница, както и до читалищните дейци у нас.

По повод изключително значимия за нас, българите, Ден на народните будители се обръщаме към Вас като хора, отговорни и родолюбиви. Разчитаме на всички наши сънародници, учители, преподаватели, читалищни дейци да продължават да пазят българския език, бит, традиции и култура и да ги предават на българските деца, където и да се намират по света, пишат в писмото си патриотите.

В този ден ние, като народ, трябва да сме горди, че през вековете българската култура, език и традиции са оказали влияние върху културното развитие на много държави и народи, припомнят в писмото си Каракачанов и Нотев.

Те са категорични, че в днешно време българите трябва да сме единни като народ и да отстраним всички разделителни линии и омраза помежду си, защото само обединени можем да защитим своето Отечество, правата на българите зад граница, както и своя бит, традиции и култура.

Пред лицето на всички заплахи за България ние, българите, сме длъжни да сме заедно. Знаем, че единствено чрез обединение можем да устоим на трудностите и да съхраним и възродим Родината, отправят своя призив патриотите.

България над всичко, завършват писмото си кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев, издигнати от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ и подкрепени от „Народен съюз“, „Защита“, „За честта на пагона“, СЕК и „БГ Патриот“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *