Кандидат-булка преби гаджето си, докато й предлагаше брак (ВИДЕО)

булка преби гаджето сиНещастния Ромео бе жестоко пребит от любимата си.

Предложение за брак в търговски център в Дубай завърши с бягство на младоженката и жестока цицина на главата на кандидат-жениха. Неизвестен Ромео получи удар от приятелката си по главата, вместо така желаното „Да“.

Видео от предложението на младежа се появи в социалните мрежи и за отрицателно време се превърна в хит в интернет. А нещастния кандидат-младоженец получи доста болезнен отговор на предложението си за брак.

Младата двойка бе заснета в търговски център в Дубай. Младеж реши да изненада приятелката си като нае музиканти, и публично реши да я помоли за ръката й.

„Имам много специално съобщение за едно много специално момиче. Това е мястото, където се срещнахме преди три месеца.

„Ти си моето очарование, ти си моят бонбон, ти си моят пай, ти си моето абсолютно всичко и искам всички да знаят колко щастлив ме правиш“, започна словоизлиянията си младежа.

Разстроената кандидат — младоженка се опита многократно да го изправи на крака, но кандидат —женихът не спря. „О, боже мой, всички гледат“, притеснено се опитваше да прекрати излиянията момичето, но без успех, пише dailymail.co.uk.

В крайна сметка, когато бе зададен големият въпрос:“Ще ме направиш ли най-щастливия човек на земята“, кандидат-булката даде неочакван отговор. Тя взе укулелето от един от музикантите и цапардоса нежелания жених по главата. И докато той бе в безсъзнание избяга в неизвестна посока.

Източник: kliuki.net

http://www.youtube.com/watch?v=v81u5UCQqRQ

6 коментара по “Кандидат-булка преби гаджето си, докато й предлагаше брак (ВИДЕО)

  1. Не премина теста, явно не е за нея 😀 трябваше да блокира и да и върне с десен прав в стомаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *