Как ще изглеждат жителите на Земята след 2000 години?!

жителите на Земята след 2000 годиниЖителите на Земята след 2000 години ще изглеждат много, много странно.

Така, както хомо сапиенс е претърпял своята еволюция в продължение на повече от 15 хил. години, така той продължава да се развива.

Целта на човешката еволюция е да извиси съзнанието на всеки човек до възможно най-високото ниво или да постигне Нирвана, така както го е направил Буда преди хиляди години.

За да бъде извисен, човек трябва да има сетива и морал, за да усеща света около него и най-фините духовни вибрации.

Или поне това се твърди в текстовете от различните свещени книги, предават от chudesa.net.

Но учените от Лос Анджелис сметнали, че човекът на бъдещето ще бъде нещо коренно различно. Дали ще се окаже духовен или не – не е ясно, защото след 2000 години (през 4000 г.) никой от нас няма да е жив, но може да се е преродил в друго тяло.

Според антрополозите от Лос Анджелис, човекът от 40-я век след Христа ще бъде без зъби, няма да има коса, няма да има словесна комуникация.

Общуването ще се извършва само по телепатия, затова новият хомо сапиенс няма да има нужда от телефони и други апарати за комуникация.

Но също така ще изчезне и човешкият слух, от ушите няма да има нужда, затова и те ще изчезнат като елемент на главата.  Жалко, няма да се носят обеци.

Но зъбите и косата ще окапят, защото се очаква планетата Земя да бъде покосена от страшна радиация и от глобално затопляне.

Ако това нещо се случи, няма да е добре човек да живее тук на Зeмята.

И като, че ли астрономите ще трябва да послушат съветите на уважавания проф. Стивън Хокинг, който от много години съветва да се търси друга планета в Космоса, на която хората да се заселят, защото за Земята не се очакват радостни дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *