Какво се случва с хубавата Райна?! Певицата тотално се занемари!

Етикети: , , , , , ,

РайнаНесъмнено, това е въпросът, който в последно време тормози почитателите на поп-фолк музиката и феновете на изпълнителката! Защо ли? Ами, защото от „хубавата Райна” не е останало почти нищо, отбелязват от hotarena.net!

Пилето на лекият жанр, излезе преди време от публичното пространство и за нея не се говореше ни добро, ни лошо. Мълчанието около едно име, особено у нас, както знаем може да се окаже доста пагубно. Е, точно такова е и за Райнето, която тотално се занемари!

С какво точно се занимава македонското девойче не е особено ясно. Факт е, че Райна не прави нови песни, а участията и на месец, спокойно се броят на пръстите на едната и ръка. За сметка на липсата на работа, пилето на поп-фолка е чест гост на столично заведение, с латино ритми. Последните са страст на певицата, която умира да се кърши из дансинга.

Напоследък, обаче гледката на танцуващото Райне не е никак, ама никак приятна. Изглежда, изпълнителката има сериозни финансови затруднения, щом не може да си позволи да инвестира някой лев в грима и ходи неглиже по заведения. Вярно, че по-красиво от натуралната жена няма, но след няколко минути страстни танци лицето на Райна добива цвят на зрял домат. Крайно неприятната картинка, от червено, потно и лъщящо лице, се допълва от стряскащо наедрелите бедра на Райна! За тях, все още не е ясно дали са плод на усилени тренировки и цялата тази маса е мускул или на усилено хапване, от което Райнето се е ошишкала!

И за капак на всичко това, Пилето продължава да се демонстрира пълна липса на стил! Изглежда, Райна е решила, че щом не е на гребена на славата няма смисъл да се напъва, да изглежда добре. Малкото и останали фенове, обаче са потресени от вида и и се чудят какво се случва с някогашната звезда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *