Какво ни разкриват устните за самите нас?

УсмивкаМожем да разберем много за характера на един човек, гледайки неговите устни.

Тънките устни говорят за хладен ум, честност и откритост. Такива хора не са злопаметни и се отличават с голямо великодушие. Те са независими, но много често страдат от самота, предават от chudesa.net. Критични са, но и способни на самокритика.

Устните с правилна форма и средна плътност разкриват добронамереност.

Хората с такива устни са естествени във всякакви ситуации и са много обичани от останалите, тъй като са душата на всяка компания. Добри, грижовни и неконфликтни натури, верни приятели и семейни партньори.

Пълните устни, които са леко подпухнали, са характерни за максималистите в живота. Това са капризни натури, обичащи да са в центъра на вниманието при всяка възможност. Харесват и търсят лекия и изпълнен със забавления живот, заради който са способни да проявят безсърдечност и цинизъм в отношенията си.

По-тънката долна устна е присъща за целеустремените хора, силно вярващи в способностите си и готови да се борят с трудностите по пътя.

По-тънката горна устна е характерна за непостоянни в личните си отношения хора, обичащи да живеят най-вече заради собственото си удоволствие.

Несиметричните по форма устни са белег за хитрост и лукавост. Подобни хора са способни да пренебрегнат собствените си принципи, за да постигнат определена цел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *