Историята се повтаря! Настъпват смутни и революционни времена!

ParlamentПо какъв начин ще падне властта през 2013 година и какво трябва да се направи, за да стане това реалност?

Стара врачанска поговорка гласи, че от свиня мас и от истински комунист власт се вземат само с дране. Май врачаните ще се окажат прави и за двата варианта и събитията през 1997 година ще се повторят и през 2013 година.

Големите групи протестиращи могат да послушат старата врачанска поговорка или просто да се върнат назад във времето и да си припомнят събития, след които следва жестоко клане.

Политиците не се страхуват, когато останалите хора в държавата гладуват, защото техният страх от мисълта да останат на улицата, умиращи от глад, ги вледенява. Всички поговорки гласят, че власт не пада с приказки, дебати и спорове, тя пада само с бой. Господата депутати не трябва да са спокойни в нито един момент, защото на народа не му се търпи, няма сила вече да вижда безредиците и корупцията по всички етажи на властта. Българският народ е разярен като животно и докато нещата не започнат да текат по правилния начин, той няма да се успокои и ще продължи да буйства и изразява открито мнението си.

Всичко в държавата просто е на косъм да достигне събитията от 1997 година и жертвите да бъдат много. Видеото, което е по-долу е напълно реално и може да не се случи същото през 2013 г., а може и да се случи, но това ще покаже съдбата и ако господата депутати продължават така, няма съмнение, че ще се случи вторият вариант.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Историята се повтаря! Настъпват смутни и революционни времена!

  1. Иска ви се! На повечето хора си ни е горе-долу добре – на 30 хил. – 50 хил. не им е добре и искат и на нас да ни стане зле. Продължавайте да дестабилизирате страната и наистина ще стане като 97г. Избори искали. Нали имаше избори. Да бяхте гласували. Нови избори – после пак протести – единствено по-зле може да стане. Аман от пишман демократи, сини коалиции и реформаторски блокове и други производни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *