Истинско чудо: Инвалид стана на крака с този метод!

Тодор ТодоровИстинско чудо се случило с 59-годишен инвалид. Мъжът е роден в Копривщица и преди около тридесет години му поставят страшната диагноза – множествена склероза. Медиците дори са категорични, че след пет години младият мъж ще остане инвалид и ще се обездвижи. Тежката болест му отнема всичко, което е имал досега – жена му и трите му деца, предават от razkritia.com. Работил е в структурата на БДЖ и след като се инвалидизира вече не може да се труди там. Младият тогава мъж обаче не се отчайва и не унива.

Решава, че това е ориста му и я приема достойно. Въпреки че остава сам, Тодор Тодоров не спира да се бори. Не пие лекарства, а също сменя и храненето си. Набляга на суровоядството и на веганството. Почва да пие само билки и екстракти от тях. Наистина след около пет години той се превръща в безпомощен инвалид. Но не се отчайва и тогава, а вярва в чудо.

Тодор взема решение. Отказва се и от храната. Започва да приема само вода и да пие собствената си урина. Това продължава почти четиридесет дни. Както сам споделя мъжът усетил, че вече се откъсва от тялото си и започнал да се рее над него. Силно се уплашил и решил да не се подлага повече на глад. Полека-лека започнал да се захранва със сокове. След този катарзис вече бил друг човек. Пречистен и излекуван, той се изправил на крака, премахнал и инвалидната количка.

Огромната му сила за живот го спасила. Медиците не щат да повярват в неговото оздравяване, но то е факт. И чудо! Днес Тодор Тодоров е на крака, само леко накуцва. Това е единственото „напомняне” за болестта му. Обитава Родопите с нова възлюбена до себе си. Щастлив е и се радва на всеки един ден. Обича природата и майстори мебели за дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *