Ирена Соколова към управляващите: Само за 100 дни разрушихте доверието в демокрацията

Ирена СоколоваСамо за 100 дни управление разрушихте доверието в демокрацията, което градихме 24 години.

Вие показахте на българите и на Европа как се управлява с лъжа, защото манипулирахте изборите и оплетохте в лъжите си обикновените хора!

Вие крадете нагло и безцеремонно, откраднахте управлението, откраднахте идеите на ГЕРБ, крадете изработените вече закони и си приписвате чужди заслуги, но още по-трагичното е, че откраднахте чистите трепети и вярата на хората.

Откраднахте държавата от народа й и сега я продавате на части, за да изглежда законно и да спечелите повече. Така постъпват и крадците на скъпи автомобили- крадат и продават на части, за да не ги хванат. Връщате държавата на мутрите!

По улиците допускате насилие и заплашвате мирно протестиращи. Късате плакатите с надпис „ОСТАВКА“ , сякаш унищожавайки плаката премахвате чувствата и желанията на хората. Дали си мислите, че със задушаване на гласа на протестиращите, премахвате мислите, настроенията и чувствата им? Да, вие имате проблем господа управляващи, но вашият проблем не са хората на площадите и по улиците, вашият проблем са финансовите ви, корпоративните ви и властови интереси! Те ще ви държат приковани към моралната низост и безчестието цял живот!

Ирена Соколова, народен представител от ГЕРБ Перник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *