Икони, завещани от Баба Ванга вършат чудеса и до днес!

Етикети: , , ,

Баба ВангаИсторията за иконите, които церят болести, разказала пред razkritia.com баба Минка. Старата жена и великата пророчица се срещнали приживе. Тогава баба Ванга назовала Минка по име без никога преди да са се виждали и чували, а самата Минка от село Осетеново споделила, че след тази среща, двете станали много близки.

Жената разкрива, че е останала изумена от факта, че при пълен с двор хора, преди време баба Ванга е назовала именно нейното име и я е извикала при нея, преди всички останали, без да са се виждали и чували никога преди. Тогава жената не могла да повярва, но след срещата си с нея споделила на близките си, че ѝ са се отключили леки ясновидски способности. По време на срещата си двете жени си поговорили, а накрая баба Ванга ѝ казала да построи храм. И въпреки всички пречки, през които преминала по узаконяването на храма, баба Минка изградила такъв с трудно спестени средства. Не това било най-интересното обаче.

Баба Минка разказала още как малко преди да се спомине, великата пророчица я извикала при нея ѝ и подарила две икони, които и до ден днешен се намирали в храма. Тогава баба Ванга ѝ завещала да ги сложи в него, за да лекуват и церят хората от лоши болести, а иконите и до ден днешен се радвали на много посетители, защото наистина вършили чудеса. Защо обаче баба Ванга е избрала именно Минка, за да ѝ постави тази “мисия”, самата жена от Осетеново и до ден днешен не може да си обясни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *