Изненада!!! Вижте с колко мъже е спала Русата Златка!

Русата ЗлаткаС колко мъже е била Златка Райкова? Този въпрос не спира да вълнува целокупната зрителска аудитория, която само отчасти е запозната със сексуалната биография на сексапилната блондинка.

27-годишната плеймейтка открай време е популярна с безразборните си полови контакти и краткосрочните връзки, пишат от sporta.bg.

Според близки на съквартирантката от „Биг Брадър“ в живота си тя е овършала малко над 200 мъже. Само известните й гаджета са около двайсетина, но през годините Райкова е имала периоди, в които без сериозен мъж до себе си, се е отдавала на разврат.

В обятията й са били какви ли не персони, с част от които тя била само заради парите, с други пък излизала заради славата и реномето им. Освен сюрия спортисти и наркодилъри, в леглото си Златка е овършала двама политици и известен столичен адвокат, специализиран в делата по семейно право.

Райкова никога не е избирала мъжа до себе си по професията му, но огромната й бройка от любовници, я свърза с представители на силния пол, които въртят какви ли не бизнеси.

Пред приятелки Златка се оплаквала, че не е омотавала в мрежите си единствено лекар. Тя се целила в някой заможен, който кара на частна практика, но повечето от докторите били семейни и не й обръщали никакво внимание заради лековатото поведение.

Навикът й да се забавлява за една нощ приключила, когато срещнала Камен Балбузанов – Куката. С шамари и тормоз бандюгата вкара красавицата в правия път и мимолетните й похождения приключиха овреме. Аферата й с разбойника обаче буквално промени мирогледа й към мъжете.

Ако допреди Куката тя си падаше по лоши момчета, то крупният наркобос показа на Златка какво е да живееш в златна клетка. Камен осигури напълно луксозен живот на приятелката си, но буквално я затвори в дома му, като в добавка ежедневно я натоварваше със стрес и заплахи.

Поради тази и още куп причини, Райкова се отърва от тиранина и залюби далеч по младия от нея ММА боец – Георги Валентинов.

Не само силни и лоши момчета обаче са били под завивките на Златка. Самата тя си призна, че около месец е имала връзка с мъж, който в крайна сметка си падал и по мъже. Райкова разбрала, че партньорът й плажува на двата бряга, след като ровичкайки се из телефона му видяла кореспонденция на любимия й с друг мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *