Зорница Линдарева с разтърсваща изповед

Етикети: , , ,

Зорница ЛиндареваЗорница Линдарева проговори за заболяването си

След напускането на ВИП Брадър, за пръв път Зорница Линдарева проговори за заболяването си. Моделката разкри, че припадъкът й след участието й в „На кафе“ се дължи на силния стрес, на който е била подложена в последните месеци.

Зорница Линдарева сподели в интервю за вестник „Уикенд“, че докато е била в Къщата много й е помогнало лечението на Ани Владимирова, която й изписала подходящи за нейното състояние лекарства. Бившата на Тачо сподели, че в началото се е представила много зле, но в последствие, благодарение на лечението е успяла да овладее ситуацията.

Тя разкри, че от 15 годишна обикаля психиатричните клиники и дори е била хоспитализирана за по-продължително лечение там. В началото на пубертета Зорница Линдарева страдала от наднормено тегло. Тя сподели, че е консумирала висококалорични храни и причината за това е било психическо разстройство.

Битката й с наднорменото тегло завършва с булимия и именно тогава започва истинският кошмар за Зорница Линдарева. Тя разказа, че е имало дни, в които е повръщала по 30 пъти на ден. В следствие от отделяните киселини от стомаха й, зъбите й започнали да падат. Булимията е причината и за тежката форма на косопад, която дълги години мъчи Зорница Линдарева.

Моделката разкри, че и до ден днешен последствията от булимията я измъчват и когато е подложена в ситуация на силен стрес губи апетит и поведението й се променя.

Тя сподели, че съжалява за участието си във ВИП Брадър, тъй като с него е изложила родителите си.

Зорница Линдарева заяви, че не иска да се омъжи, въпреки че досега е получава няколко предложения за брак. Преди време имала връзка с богат турчин, който й предложил брака на Турската ривиера, пише Хот арена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *