ЗЛОВЕЩО! Индиец пие три години кръвта на съпругата си

vampВ Индия беше установен нов фрапиращ случай на домашно насилие – мъж пие от кръвта на жена си в продължение на три години, пише за шокиращата история сайтът struma.com

Махеш Ахирвар сключва брака със съпругата си през 2007 г., но само няколко месеца след това той изненадващо се отдава на своята извратена страст – започва системно да източва кръв от ръката на жена си, използвайки за тази цел спринцовка. Обяснението, което той дава на шокираната домакиня е, че по този начин физическите му сили значително се увеличават и той се чувства далеч по жизнен.

Зловещата практика продължава дори и когато съпругата му забременява. Впоследствие младата жена прави опит да сложи край на зловещото издевателство над себе си, но тогава Махеш започва жестоко да я тероризира физически, заплашвайки, че ще я убие, след което ще изпие до капка и кръвта на детето им.

През 2010 г. съпругата най-после намира сили да сложи край на тормоза и разказва цялата потресаваща история на своите родители, като междувременно напуска мъжа си и тръгва по различни инстанции, за да търси защита и помощ. Първоначално властите отказват да се заемат със случая, но когато се стига и до обществено недоволство, те най-после арестуват мъчителя й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *