Зловеща находка: Откриха скелет с два ботуша

скелет с два ботушаЗловеща находка на скелет, обут с два ботуша, разбуни духовете в район „Северен“ в Пловдив.

Костите били открити от работници, които разчиствали паднал покрив в необитаема къща. Служителите извършвали редовните си задължения, когато между лопатите им се появили два ботуша, от които стърчали човешки кокали. След това се натъкнали и на други останки от скелета. Те веднага повикали полиция, която започнала да разплита случая, предават от novini.bg.

Слухът бързо стигнал до любопитните съседи, които веднага се озовали пред имота и започнали да разказват дългата история на къщата на ужасите. По думите им там допреди четири години живеел възрастен човек, който изчезнал безследно и бил обявен за общодържавно издирване.

Комшиите така и не разбрали кога и къде е изчезнал дядото преди години. „Той не се разбираше с роднините си точно заради тази къща. Искаха да им я предпише, но старецът отказваше”, разкриха хората.

Все още обаче не е ясно дали останките са именно на възрастния мъж. Причината е, че къщата му била необитаема от много време и често се случвало там да се крият клошари. Затова полицаите проверяват и версията дали скелетът не е на някого от тях.

Първоначалният оглед до момента е установил единствено, че смъртта е настъпила преди около две години.

Очаква се да бъде направена ДНК експертиза, която да установи със сигурност дали това е собственикът на постройката или случаен скитник. Ще се разследва и дали става дума за криминално престъпление. По първоначална информация най-вероятно се касае за естествена смърт.

Къщата е отцепена с жълта лента и пред нея дежури патрулка с полицаи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *