Златка и Лияна в надпревара! Коя ще се РАЗЧЕКНЕ повече! (СНИМКИ)

Златка и ЛиянаЗлатка Димитрова и Лияна явно са си устроили надпревара да пъчат стегнатите си тела в Къщата, забелязаха зрителите на „ВИП Брадър”.

Натъкнахме се на оживена дискусия относно двете красавици. Да, конкуренцията стана сериозна след влизането на Черната Златка. Дотогава Лияна си държеше приза за тяло номер 1, а Йоана не успяваше да я засенчи, но сега…?!

Феновете на плейметката са се активизирали здраво и не спират да я хвалят в нета. „Не само, че е хубава, тя е много естествена и земна, затова всички я харесват!”, „Лияна не струва като поведение пред Златка, а освен това Злати е сто процента по-готина от нея!”, забавляват се обожателите на бургазлийката.

Лияна обра доста негативи с присъствието си в риалити шоуто. Тя успя да омая Тервел Пулев, после почна да се натиска „приятелски” с повечето мъже вътре, а това никак не се хареса на хората пред екрана.

Едно не може да й се отрече – привлекателна е, толкова много, че Ваня Червенкова й обясни, че никой не може да й устои. Златка обаче не пада по-долу и от тези снимки имате възможност да сравните прелестите на звездите.

Златка Димитрова или Лияна – те са си устроили надпревара да пъчат тела на двора, но май забравят, че Русата Златка може да ги бие по всички точки?!, пишат от kliuki.netЗлатка и Лияна 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *