Защо пернишките даскали не заслужават увеличение на заплатите

УчилищеХайде, няма какво да си затваряме очите пред истината. Завършващите средно образование в Перник често трудно четат и пишат. Няма как да е иначе при положение, че даскалите не преподават необходимия учебен материал и все по-рядко ходят на работа.

Това далече обаче не са единствените им прегрешения. Някак си не е нормално даскалите да ходят пияни на училище, да удрят шамари на учениците, да въртят любовни афери и след това да казват – ама ниски са ни заплатите! Какви заплати, какви пет лева. И това, което взимате в момента ви е в пъти повече от това, което сте заслужили.

Да не говорим, че в Перник учителите имат и ред провинциални недостатъци, като например да говорят на диалект. Да са станали даскали, защото директорката или зам.-директорката са им рода, а не им се пътува до София, където и в баничарница трудно биха ги взели.

Какви резултати показахте, че преди дни получихте увеличение на заплатите? Ако се следваше нормалната икономическа логика, то заплатите трябваше да бъдат намалени, а не увеличени.

Николай Георгиев

4 коментара по “Защо пернишките даскали не заслужават увеличение на заплатите

  1. kum avtora na statiata: ti si nai tapoto parche na sveta, ako te spipam nekade she te razporim kato torbichka, na ma**a ti v **tata, tapo ko**le !!!

  2. Какви комплекси избиваш , бе .Все учители са ти в ума. Ако се съди по теб , явно не са си свършили работата както трябва.Определено се надявам , че си погрешния пример.По-добре замълчи та да не се излагаш!

  3. Ей тъп комплексиран кестен..това,че са учители в Перник не означава че за нищо не стават.Мога да ти кажа,че лично аз съм от Перник,уча в пернишко училище и съм много доволна от образователната ни система.Ако имаш нещо против перничани,то тогава не обвинявай учителите за това, а избивай комплекси на друго място…А относно това,че наричаш „завършващите средно образование в Перник неграмотни“ показва, че не само избиваш комплекси ,а явно и ти самич си такъв.ТЪП КЕСТЕН!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *