ЗАЩО БОЙКО БОРИСОВ ДОПУСКА ВЯРА ЦЕРОВСКА ВСЕ ОЩЕ ДА Е ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НА ГЕРБ В ПЕРНИК?

bORISOV cEROVSKA 5G

Бившият кмет на Перник и загубила позорно изборите Вяра Церовска продължава да е областен координатор на ГЕРБ в Перник, показва проверка на „Скандал“. Не е ясно защо все още не е подала оставката си пред лидера на партията Бойко Борисов. Защо той я държи на поста, питат от „Скандал“? Виновната за водната криза в града се шири в кабинета на партията в града. На всичкото отгоре нейният кумец Иван Витанов продължава да управлява ВиК Перник. Церовска и Витанов дразнят града и са въплъщение на корупцията на ГЕРБ в града, пишат хората в социалните мрежи. Те ги определят като главните виновници за водната криза.

Сайтът Zapernik. com също поддържа Церовска, тъй като по нейно време е получавал хиляди левове от общината. От „Скандал“ ще поискаме справка от общината за получените средства от Zapernik.com по време на управлението на Вяра Церовска. Също от Вик Перник и от бившия кмет на кв. Изток Емил Костадинов. Сайтът сега лансира Костадинов за нов областен управител на Перник. Народът обаче е против и него.

Перник е на нокти, че човек на изгонената позорно от кметкия стол Вяра Церовска може да стане областен управител. Става въпрос за Емил Костадинов, който също загуби кметството на кв. Изток в града. Той е сред най-приближените на Церовска и не е обичан в Перник, твърдят местните. Те избухнаха в социалните мрежи и дори смятат, че е по-добре да остане на поста Ирена Соколова вместо да дойде Емил Костадинов.

„Той не направи нищо за КварталО, сега за награда да опропасти и Областта. Май им харесват протестите. Ще играем на котка и мишка. Те ще назначават доказали се некадърници, ние ще им искаме оставката. Иначе може да останеме и без ток. Вода йок, въздухът мирише на Евробоклук, само ток има“, написа бясна перничанка в мрежата.

„Не се одобрява предложение което не е доказало че може да решава проблемите на ПЕРНИК а само ги задълбочава…лицето е част от екипа довел ПЕРНИК ДО СУШАТА НА ЧЕШМИТЕ…“, написа друг местен гражданин.

„Човек който се е провалил на изборите трябва да се оттегли завинаги от политиката!“, допълват още перничани.

Източник: „Скандал“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *