Защитникът на Орешарски Радо Крана иска да поеме Тотото

Бащата на тенисистката Сесил Каратанчева – Радослав,се натиска за шеф на Българския спортен тотализатор. Радо Крана попада в списъка с кандидати да оглавят възловия пост в тотото. В последно време постоянно вървят слухове за промени в ръководството, като най-споменавани са Георги Мърков, Таню Киряков и Васил Иванов-Лучано (близък приятел на Делян Пеевски).
Радослав Каратанчев демонстрира изключителна активност в подкрепата си към Пламен Орешарски. В края на юли той бе на срещата на премиера с представители на гражданската инициатива „За нов Обществен договор“. Заедно с рапъра Мишо Шамара е явен застъпник на правителството на БСП-ДПС-Атака. Радо Крана е дежурен на контрапротестите и ожесточено критикува правителството на Бойко Борисов.

Преди 4 години Радослав Каратанчев беше назначен за председател на борда на директорите на „Академика 2000″ от бившия министър на спорта Свилен Нейков, но след преобразуването на дружеството беше освободен със съмнения за участия в сериозни далавери. След което той се превърна в яростен противник на Борисов, дори му спретна компроматна мелодрама с някакви неприлични есемеси на Борисов преди години към невръстната Сесил, ненадейно двамата се ожалиха във в.“Галерия“ на Алексей Петров,който при управлението на ГЕРБ влезе в затвора с тежки обвинения като глава на криминалния Октопод. Нито дума от обвиненията на Сесил не беше доказана, Интернет се обърна срещу бащата и дъщерята,че са закъсали финансово и по този долен начин се опитват да изкарат някой лев от враговете на бившия премиер. Бащата на Цвети Пиронкова публично изобличи Радослав Каратанчев,че го е навивал да си измисли някакви похотливи есемеси от Борисов към дъщеря му,за да рекетират властта срещу облаги.

Като депутат от Бизнесблока бившият чейнджаджия Каратанчев уби човек при автомобилен инцидент,но отърва затвора.

…. Вече има предложения за промени в устройствения правилник на тотализатора. Според тях спортното министерство ще упражнява доста по-сериозен контрол. Това привидно е в полза на държавата. Но всъщност е с цел ДПС да контролира милионите на тотото. При управлението на НДСВ за шефка на Спортния тотализатор беше назначена Ирена Кръстева, майката на Делян Пеевски – оттам започна финансовият просперитет на семейството, което днес владее медии и най-разнообразни бизнеси в съдружие с червения олигарх Цветан Василев, мажоритарен собственик на Корпоративна търговска банка.

Един коментар по “Защитникът на Орешарски Радо Крана иска да поеме Тотото

  1. Смрадо Таратанчев – вече бъдещ „ТОТО-милиардер“ с вероятен, „заслужен“ дял от изтегления милиарден заем заради ПОДЛИЗУРСКИТЕ му ГЛУПОТЕВИНИ, изричани ежедневно, за да се хареса курвински на незаконното правителство на червените престъпници и марионетката Орешарски – „седенкарски разтуран“! Започна да разтуря УЧИТЕЛСКИ седенки, сега разтуря СТРАНАТА. Помагай му Смрадо. Ще те видим след някой и друг месец, как ще си дъвчеш орешките в подкрепа на изритания Опрешко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *