ЗАКРИХА НАЙ-СТРАШНАТА ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ В СВЕТА

kroki twiter

В Туитър се  появиха страшни снимки на туристи, едва балансиращи на сал и хранещи с месо крокодили

Мястото е Крокодиловата ферма в Чонбури, Тайланд. Местната полиция я затвори, след като в Туитър се  появиха страшни снимки на туристи, едва балансиращи на сал и хранещи с месо крокодили. Туристите са качени в нещо като клетка на сал-самоделка, който плава с помощта на пластмасови бидони, заобиколен от 3-метровите влечуги. Туристите използват бамбукови пръчки, с които подават месо направо над челюстите на крокодилите, които скачат над водата, за да си вземат храната.

Снимките са направени от шокиран водач на моторикша-такси на име Йон Нок, а мястото е Крокодиловата ферма в Чонбури, Тайланд.
Те станаха обществено достояние, след като той ги публикува в Туитър и така предизвика местните власти да изпратят полиция, която да закрие атракцията. 40-годишният Йон казва: „Бил съм таксиметров шофьор повече от 20 години и никога не съм виждал подобно нещо. Изглеждаше толкова опасно, че трябваше да снимам. Туристите бяха до един китайци и някои от тях бяха уплашени, а други се забавляваха.“
Странно, но в самия Тайланд хората бяха учудени и шокирани от видяното. Някои коментираха, че е жестоко и обидно да се дразнят така крокодилите като размахваш храна над главите им и посля я дърпаш обратно. Оказва се, че атракцията е много популярна сред туристите по света, и особено в Китай, но малко от местните знаели за нея. Властите все пак са се отнесли с разбиране и са дали на собствениците 90 дни срок да подобрят сигурността, след което ще бъдат оценени дали са изпълнили предписанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *