Зададоха неудобни въпроси на Бат Сали. Той мълчи! Вижте ги!

Бат СалиСкандалният депутат от ромски произход Александър Методиев получи няколко неудобни въпроси от пресцентъра на партия “Евророма”, но бат Сали си мълчи и все още няма отговор за тях. Народният представител от ДПС направи изявление в петък, което жегна хората, ето защо от “Евророма” пожелаха да го поставят на място, питайки го следното:

 – Тъй като официално „Евророма” е на 14 години, откъде се получават неговите „17 години в партията” и това не е ли някакъв негов стар и действащ дълги години навик да си начислява ДДС?

 – Ще има ли смелостта и достойнството той да отговори на въпроса: Защо бе изключен от „Евророма” през 2011 година?

 – При условие, че ни познава много добре, мисли ли, че бихме позволили на ДПС да ни асимилира, както успешно прави това и с други етноси?

Александър Методиев се прочу покрай скандала с частното енерго на Седма махала в Самоков, на което той е шеф. Местните разкриха, че използват електричество без да са отчитани от енергото, като кабелите за тока направо влизат в жилищата им и срещу тази услуга заплащат на бат Сали по 20-30 лв. месечно. След направените разкрития Методиев се защити, че тези твърденията идват от Ярослав Мишев, който има 25-годишен стаж в българските затвори, затова всеки сам можел да си прецени колко достоверни са изказванията му.

Щом е така, какво ли ще отговори на неудобните въпроси на партия “Евророма”? И те ли също са лъжци, след като самите го разобличават в лъжа?

След влизането на Сали в парламента, нищо чудно и фолкпевецът Азис да осъществи своята мечта да стане министър, като вероятно би отговарял за културата. Докъде я докара кабинетът “Орешарски”, ей!?

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Зададоха неудобни въпроси на Бат Сали. Той мълчи! Вижте ги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *