Жена роди 15 часа след като научи, че е бременна

Бебе41-годишна жена роди първото си бебе 15 часа след като разбра, че е бременна, съобщи „Сън“.

Британката Аманда Рос била на пазар заедно със съпруга си, когато изведнъж била повалена от остри стомашни спазми. Тя веднага била откарана в болница, където била изпратена на изследвания със скенер. Там научила шокиращата новина, че всъщност е бременна в осмия месец. По-късно жената е приета в родилното  отделение, където става майка на момиченце, получило името Холи.

Безработната Аманда, която никога преди това не е забременявала, заявила, че първата й реакция след като разбрала за бременността била чист ужас. Тя не страдала от сутрешно гадене, нито усещала бебето да рита.

Първоначалните изследвания в болницата в Бристол показали, че пулсът на още нероденото бебе е прекалено бавен. Затова се наложило спешно цезарово сечение. Лекарската намеса отнела 80 минути.

Аманда останала в болницата 6 дни преди да й позволят да се прибере в дома си в Южен Глос, където обитава тристаен апартамент заедно с 53-годишния си съпруг. Той също е безработен, но признава, че започва да свиква с новата си родителска роля.

Източник: fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *