Е нема такъв кабинет! Всички приятели на Моника Станишева са вътре

Моника СтанишеваНачалник на кабинета на премиера Пламен Орешарски става Мария Дивизиева.Тя живее с Петър Стоянович,министър на културата,който е баща на детето на Таня Андреева,министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева. Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на Царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев. Моника,Мария и Ники сега са партньори в частната фирма Експат.

Моника Йосифова беше пиар на НДСВ, когато Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на царистите, но те останаха извън парламента.

Зинаида Златанова, министър на правосъдието, е била съдружничка с Моника Йосифова-Станишева във фирма, която е спечелила от министерството на държавната администрация обществена поръчка за 1 милион лева.

Мария Дивизиева с Петър СтояновичМоника Йосифова-Станишева е близка приятелка със заместник-председателя на Парламента Мая Манолова, която живее на семейни начала с Ангел Найденов, министър на отбраната.

Моника Йосифова вкара на избираеми места в листите на БСП приятелката си политоложка Таня Буруджиева и Мартин Захариев, издател на еротичното списание Playboy и организатор на конкурса за голи красавици Playmate – той се гласи да оглави Държавната агенция по туризма.

19 коментара по “Е нема такъв кабинет! Всички приятели на Моника Станишева са вътре

 1. Ех, вече се задейства компроматната война. Какво сте се заровили толкова не ми е ясно. Вместо да питате сериозни неща – за плоския данък, за новия АЕЦ, за цигарите. А на нас дай ни хляб и зрелища. Пък и дори да се познават, какво. Важното е, че работят, че са се доказали.

  • В какво са се доказали бе Живке? Че са приятели на Моника, дето толкова умна, че изкарала 24 милиона лева? Аре ти да си на 1/100 от акъла на Моника и да помислиш малко, а?

  • Хм, да не би отново да изкарахме двойният аршин? До вчера Станишеви и сие бяха тия с компроматите – и това беше хубаво. Сега, когато срещу тях лъсват техните пешкири – изведнъж стана лошо… ББ не е цвете, но между него и СС предпочитам ББ. В него поне я няма сляпата наглост и злоба!!!

  • живке живке заради такива ,като тебе страдаме всичките Българи ,нека си пълнят сега гушките всичките министри и най вече сергей ,не му стигна на него лакомия измамник отиди да му видиш триетажния апартамент на панчерево срещу общината с един мандат заплати ли се купува такова жилище Нека подписват сега договори за облаги- та ако може и още 30 години да не успеем да стабилизираме държавата . Прост народ слаба държава.

  • В целия този цирк няма сериозни неща, Живке. Има само далавера на Станишев и сие…Много жалко за сериозните хора със социал-демократически възгледи-абсолютно са заблудени и измамени…

 2. Вижда се че „работят“здраво!Доказали са се да…с големите сметки в офшорките!
  Има да си чааакате..ама ти май си се уредила,щом ги защитаваш!
  Персионерите и те има да чакат повишение на пенсиите…трябвало да се размърда бизнеса!
  Май се размърдват други работи!

 3. Е нема по-глупав народ от Българския. Докато си мълчим ще ни крадат и ще си правят каквото си искат с нас.Само като си спомна за петстотинте години робство, виждам от къде идва тази смиреност.

 4. България е останала една шепа народ,но раздиран от скандали. Колко ли години ще я има още на картата?

 5. Абе да ви еба в комунягите. Де при царя, де при червените гниди, все тая. Комуняги, въшкари….
  мам ви да еба..

 6. Е, НА ВРЕМЕТО ГИ НАРЕКОХМЕ „ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ“ ЗНАЧИ, НЕ СМЕ СБЪРКАЛИ ! ИЗГЛЕЖДА, И ДЕЦАТА ИМ СЕ ОКАЗВАТ ТАКИВА. САМО НЕ ЗНАМ, КАКВО ТЪРСИ ПЕТЪР СТОЯНОВИЧ МЕЖДУ ТЯХ ?

 7. Е, по курвенско правителство не сме имали от 35г. насам. Едно време всички комунисти бяха застъпници на семейството като социална единица, а сега какво се оказва, само курви и педраси са прокрамирали за това нещо.Егати отвратите, няма де се радвате на този „семеен кабинет“. То може, то бива демокрация, ама чак такъв РАЗВРАТ и то в ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ БИВА!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Дефакто, кой управлява България??? Тройната коалиция, Путин или Моника

  • Така ще е след като ги оставих те живи след 89година така ще е и сега нямате хъс да ги изчистите

 9. Който иска да знае какво ще стане оттук нататък, да погледне какво стана при предишното правителство на „приятелски кръг“, формирано от БКП. Виденовото.

  Историята се повтаря. Тя трябва да го прави защото никой никога не слуша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *