Ето 3 автомобила, за които не бива да си харчите парите!

Audi Q7Някои нови модели автомобили са пълно разочарование за собствениците си.

Не правете тази грешка да си купувате автомобили, които ще ви разочароват.

Следните примери не само губят стойността си бързо, но и нямат необходимата функционалност, остарели са, а имиджът им е спорен, пишат от изданието autoclub.bg.

Ще се спрем на три от тях, за които в никакъв случай не бива да си трошите парите. Решението ви не бива да импулсивно или пък повлияно от модата, защото ще съжалявате.

Volkswagen Beetle

Обикновено максималната му цена не надхвърля 44 хиляди лева и е много предпочитан от дамите. „Втора ръка” драстично пада като стойност и върви по около 20 хиляди лева. Не се препоръчва, защото може да изглежда примамливо като блондинка, но вече не си струва сумата, убедени са експертите.

Култовото Audi Q7

Само сравнете – около 150 бона за ново, а след 5 години, за не повече от 60. Моделът е създаден през 2006-та година, покупката му сега, преди да излезе следващото поколение, е меко казано безумна инвестиция.

Great Wall Steed 5

30 хиляди и е ваш, а като го поизползвате и вече не струва повече от 14 хиляди. На този „китаец” от Ловеч вече никой не се радва. Оставете го за фермерите, съветват специалистите.

Един коментар по “Ето 3 автомобила, за които не бива да си харчите парите!

  1. Тоз,който е писал тази статия си няма понятие кво говори !!! 99% от колите в днешно време закупени като нови след 5 години цената им пада ПОНЕ тройно !!!!!а пък тоя балък тръгнал тука да ни опява,че Audi Q7 е лоша инвестиция ?!?! Бих казал,че точно този вид автомобили задържат най-дълго цената си !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *