Елена Кучкова разкри: Опитаха се да ме продадат!

Етикети:

Елена КучковаЕлена Кучкова изпадна в поредните си откровения. Тя сподели със съквартирантите си в Къщата, че на 18 години е била подлагана на огромен тормоз и системно насилие от страна на гаджето си.

Страховитата история моделката си разказа веднъж пред Венета Райкова. Стоплена от вниманието на съквартирантите във ВИП Брадър, красавицата реши да си излее душата отново. Разкритията, че е била жертва на тормоз и едва ли не продадена зад граница, шокираха някои от участниците.

Елена Кучкова с притеснение отвори страница от миналия си живот. Красивото лице на Плеймейт с болка призна за униженията, болката, душевната си пустота по време на любовната си връзка с човек, когото е смятала за много близък приятел.

Едва осемнадесетгодишна, Ели се е сблъскала с насилието, издевателствата и тъмната страна в любовта. И днес с ужас продължава да си припомня много от изживяванията си и кошмарите за шамарите, заплахите за убийство и системната гавра с нея, които продължават да я преследват, пише news.bg.

Елена Кучкова смята за огромна крачка решението й на всяка цена да се отърве от насилника си. Тя заминава за Англия, където не се унижава да работи каквато и да е работа, само и само да е далеч от човека, тормозил я системно. Плеймейтката разкрива, че в един момент се уплашила да не я продадат като робиня. Затова и се решила на отчаяна постъпка, за да избегне подобна жестока съдба. Постепенно в главата й узрява решението, че не бягството, а надмощието спрямо него ще я спасят от миналото й.

Тя влага всичките си спечелени пари в разкрасителни процедури и силикон, вае и усъвършенства красотата си. Знае, че е хубава, че хората я харесват и по тази причина трябва да превърне красотата си в бизнес. И успява. Влиза в конкурса „Мис Плеймейт”, прави зашеметяващи фотосесии, лицето и тялото й са на кориците на много списания. Освен това се хвали, че има гадже с много висок социален статус, което да я пази от набезите на бившия й възлюбен.

…Но горчилката от миналото й все още не е отмита напълно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *