Ексклузивно! Златка Димитрова влиза във ВИП Брадър след минути?!

Златка ДимитроваТази вечер освен, че от Къщата на ВИП Брадър ще си тръгне поредният изгонен от шоуто, прага ще прекрачи поредната звезда, която ще заживее там. И макар от продукцията упорито да пазят името на поредната ВИП персона, от Kliuki.net пишат, че това е участничката в предишния сезон на формата Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка.

Човек от екипа разкри, че с плеймейтката са се водили упорити преговори да влезе в Къщата, за да раздвижи обстановката вътре. Отговорът на моделката не е официално обявен, но феновете са убедени, че става въпрос именно за нея. “Със сигурност е тя, решили са да я вкарат, за да нажежи малко обстановката, че стана прекалено скучно това шоу”, разсъждават феновете.

Като добавим и факта, че Злати е сред най-близките приятелки на Ваня Червенкова, нищо чудно слуховете за влизането й да се окажат истина. Бизнесдамата е сред най-недолюбваните съквартирантки заради острия си език. Влизането на Златка със сигурност ще й даде още повече хъс срещу омразната й Мира Радева и продуцентите от сега потриват ръце за експлозивното дуо, което се заформя между Ваня и Златка. Като добавим и невъздържаният нрав на плеймейтката – шоуто е гарантирано. А дали наистина Злати ще влезе в Къщата – ще разберем след минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *