ЕКСКЛУЗИВНО в Pernik1! Доказателство за офшорката на Моника Станишева!

Част от документ на офшорка на Моника СтанишеваНа пресконференция днес лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев – запитан дали съпругата му Моника има офшорна фирма – отговори: най-вероятно става дума за лъжа.

Ето документалната истина!

Вижте всичките документи тук > http://oligomyfriend.tumblr.com/

На днешната пресконференция на лидера на БСП и ПЕС, бившият депутат от “Атака” Стоян Иванов, който присъства като репортер на вестник “Десант” (орган на партия НФСБ), попита Сергей Станишев имала ли е съпругата му сметка в офшорна зона. По думите на Иванов Моника Йосифова е притежавала фирмата “Валеджо консултс лимитид”, регистрирана в офшорна зона.

Станишев предположи, че става дума за лъжа и запита: “Ако това не е вярно ще се извините ли?”. Думите му предизвикаха бурен смях сред репортерите в залата, заради аналогията с крясъците на Волен Сидеров “Извини се бе!”

Ще се извини ли Станишев?!

Документ 1: На 7 януари 2010 година Министерството на правосъдието и обществения ред на Кипър издава сертификат на фирмата VALEGGIO CONSULTANTS LUMITED ( Никозия).

Документ 2: На 10 юни 2008 година Софийски градски съд издава удостоверение, за да послужи пред Агенцията за вписванията, на Моника Любомирова Йосифова,която ще представлява и управлява „Креативни маркетингови и комуникационни решения“ ЕООД – едноличен собственик на капитала на фирмата е „Валеджио Консултантс Лимитид“, Република Кипър, Никозия.

Един коментар по “ЕКСКЛУЗИВНО в Pernik1! Доказателство за офшорката на Моника Станишева!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *