Екип на TV7 и NEWS7 нападнат и пребит в Перник

Екип на TV7 беше нападнат и пребит в ПерникЕкип на TV7 беше нападнат и пребит в Перник, а техниката на медията потрошена. Колегите ни от предаването „Жега“ бяха в града, за да разследват търговията с наркотици.

Със скрита камера подставен човек засне уговаряне на покупка на амфетамини. Екипът на „Жега“ е действал по сигнал на т.нар. „зелени барети“ – неправителствена организация, която има за цел да прочисти Перник от наркодилъри.

По време на снимките в нощно заведение единият от операторите на телевизията бил атакуван безпричинно от четирима души, въоръжени с бухалки и боксове. Той е с пукната кост на дясната ръка, съмнения за фрактури на челюстта и няколко шева на крака. Камерата му е счупена до неузнаваемост.

Полицията е образувала незабавно разследване. В момента се издирва управителят на заведението, известен с прякора Кинтата. Именно той е посочен от информатори като основен наркодилър в Перник.

За TV7 и NEWS7 главният секретар на МВР Светлозар Лазаров заяви, че полицията работи по случая с нападнатия и пребит екип на телевизията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *