ДЪЩЕРЯТА НА УБИТИЯ ВЪВ ВИНОГРАДЕЦ РЕСТОРАНТЬОР ДО ЦАЦАРОВ: СЛУЧАЯТ СЕ ПОТУЛВА

2111446487

Наско Тонкев беше прострелян смъртоносно на 31 август 2017 година в собственото си заведение, като първоначално се твърдеше, че изстрелът е произведен от 6-годишно дете

Дъщерята на убития във Виноградец Наско Тонкев, който беше застрелян в заведението си в края на август миналата година, написа писмо до главния прокурор заради бавещото се разследване на смъртта на баща й. „Бави се комплексната експертиза. А Лазар Влайков продължава да работи в Общинския съвет и да дава гласа си от името на всички нас. За толкова време той не е потърсил никого от семейството ми и не е показал с нищо, че съжалява за случилото се“, заяви Тонкева пред Нова.

Според първоначалната версия фаталният изстрел срещу Наско Тонкев е бил произведен от 6-годишно дете. Впоследствие по случая беше задържан общинският съветник от Септември Лазар Влайков, чието е оръжието на убийството. Близки на жертвата заявиха, че именно Влайков е убил ресторантьора. В средата на ноември миналата година Влайков беше освободен под гаранция от 8000 лева.

Тонкева добавя, че е доволна, че разследването на убийството е било преместено от Пазарджик в Пловдив. Въпреки това тя се притеснява, че случаят може да се потули.

Във връзка с това от прокуратурата са посочили, че по случая вече са извършени три огледа на местопрестъплението. Разпитани са и 25 свидетели и са извършени редица експертизи. Следвало Цацаров да пита вътрешния министър Валентин Радев защо комплексната експертиза по случая е бави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *