ДСБ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ НАПУСНЕ УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ

Atanas Atanasov BGNES

Това обяви в емоционално интервю ген. Атанас Атанасов

„Днес се събира ръководството на партията. Направили сме своите проучвания. Огромното мнозинство от нашите членове са опозиционно настроени, страшно са разстроени от това, което се случи. Длъжни сме да се съобразим с тези настроения. Сигурен съм, че лидерът на партията Радан Кънев ще бъде последван от всички“, заяви Атанас Атанасов.

По отношение на бъдещето на здравния министър Петър Москов, който е и заместник-председтел на ДСБ, Атанасов коментира: „От една страна започна тежка реформа, иска да върши работа, от друга страна е десебар“.  Той хвърли обвинения към АБВ. „Ролята на слуга беше поверена на Георги Първанов“, заяви Атанас Атанасов. По думите му Първанов накарал неговите депутати да внесат предложение за по-различно разпределение на квотите във ВСС. Според Атанас Атанасов Георги Първанов има зависимости. „Генерал Атанасов никога не говори празни приказки“, предупреди той и обеща нови разкрития.

Припомняме, че Националното ръководство на Демократи за силна България се събра днес в Поморие, за да вземе своето партийно решение дали да остане във властта, или да излезе в опозиция. На заседанието се очаква да се реши и дали Петър Москов ще освободи поста си като министър на здравеопазването. Възможно е да бъде обсъден и въпросът за лидерския пост в партията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *