Дорис Пак: Правителството в България е марионетно и се управлява от Социалистическата партия

ПолитикаСегашното правителство в България е едно марионетно правителство, което се управлява от Социалистическата партия. Това заяви на пресконференция председателят на Европейската народна партия (ЕНП) – жени Дорис Пак, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

Пак призова управляващите да помислят за бъдещето на България.

„Разтревожена съм от това, което се случва тук напоследък – полицията да иска от определена политическа партия имена, адресите и като цяло данните на новопостъпилите членове както се е случило във Варна. Това е неприемливо, недопустимо и никога не би могло да се случи в моята страна, защото ако полицай поиска информация от политическа партия, значи трябва да потърси медицинска помощ”, коментира Дорис Пак и подчерта, че „щом правителството не реагира и не взема мерки по отношение на такива действия, тогава има скрит дневен ред”.

Пак коментира и антиправителствените протести у нас като заяви, че това е „ситуация, която буди притеснение, и поставя много въпроси, като например защо правителството не предприема мерки и стъпки за разговор с протестиращите”.

Източник: focus-news.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *