Дими от Биг Брадър на протеста! Полицията го влачи!

Дими от “Биг Брадър”

Полицията влачи Дими от “Биг Брадър”
Снимка: БУЛФОТО

Риалити звездата го прави в памет на покойната си дъщеря Деметра.

Полицията се нахвърли на звездата от “Биг Брадър” Димитър! Дими, както е познат сред приятелите и феновете си, е един от най-яростно протестиращите срещу кабинета. Звездата за пореден ден се включи в шествието на хорското недоволство. Протестиращите се събраха на булевард “Васил Левски” и улица “Оборище” и за пореден път скандираха искания за оставка на кабинета “Орешарски”.

Очевидно напрежението в един момент ескалира, тъй като полицията, чиято основна задача е само да следи за безредици, се намеси и с груба сила изтласка събралото се множество. Дими беше именно сред хората, отишли мирно да покажат негодуванието си. Изглежда обаче това нямаше никакво значение за униформените, тъй като те най-безцеремонно извлякоха Дими встрани от улицата.

Самият риалити герой все още не е коментирал инцидента. Известно е, че Дими е един от най-социално ангажираните хора сред популярните ни личности. Звездата неведнъж е заявявал категоричната си позиция по редица важни за страната въпроси, призовавайки хората да търсят и отстояват правата си, а не да мълчат и да се примиряват.

Дими неведнъж е заявявал, че го прави заради дъщерите си, по-малката от които – Деметра, взе тежкото решение сама да отнеме живота си, докато баща й беше в къщата на “Биг Брадър Ол Старс”. Въпреки това обаче Дими е категоричен, че продължава да се бори и заради нея, тъй като е убеден, че тя би го поискала от него. Приживе Деметра също вземаше активни участия във всички социални мероприятия, засягащи я лично.

Източник: kliuki.net

Един коментар по “Дими от Биг Брадър на протеста! Полицията го влачи!

  1. имали значение какъв е?Ако ще и клошар да е,излялъл е да остоява правата на българския народ,а трит коментара са на пълни безхаберници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *