Део разкри причината за раздялата си с Лора Караджова

Део и Лора Караджова8-годишната връзка на Део и Лора Караджова вече е в миналото. Блондинът проговори за раздялата и като основна причина за края изтъкна скуката. „Имахме страхотни моменти заедно. Те са незабравими, но в един момент се оказа, че вече циклим на едно място и имаме различни виждания за бъдещето си. И като че ли повече си пречим, отколкото си помагаме“, обяснява в интервю за “Стори” той.

Део издава, че двамата дълго време са правили опити да спрат инерцията и да не си признават, че връзката им всъщност е изчерпана. Двамата с Лора са се разделили като добри приятели.

„Решихме, че по един или друг начин всеки се е опитвал да решава кариерата и развитието на другия и това е станало причина вместо да се радваме един на друг, да се опитваме всеки да направлява живота на партньора си. Няма драми, няма сълзи, няма трагедия. Всеки тръгна по своя си път и си обещахме да си останем приятели“, са думите на Део.

Злите езици обаче твърдят, че причината е много по-прозаична. Дори и позахабена, връзката му с Лора едва ли би приключила без появата на Елена – партньорката му в „Денсинг старс“. Самият Део не отрече, че флиртът между двамата е прераснал в нещо повече.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *