ДВОЙНО УБИЙСТВО ОТ РЕВНОСТ В ХАСКОВСКОТО СЕЛО КОЗЛЕЦ

Kozlec bgnes

45-годишен мъж уби с пушка жената, с която живее и свой съсед

По първоначални данни, ревност е причина за двойното убийство в хасковското село Козлец. 45-годишният заподозрян е живеел с 44-годишна жена на семейни начала. Освен нея, мъжът е застрелял и друг свой съселянин на 48 години, за когото си внушавал, че има връзка с приятелката му.

Убийството на мъжа е осъществено пред домовете на жертвите, които са съседи, а жената е убита в дома им. Извършителят е използвал законно притежаваната си ловна пушка „ИЖ“ двуцевка, която е иззета от униформените полицаи. Дарик радио научи, че двойният убиец се казва Гюнай Мюмюн Мустафа. Свидетел на действията му са станали двете му дъщери на 5 и 25 години.

Според запознати преди месец убиецът е посещавал психолог, тъй като е изпаднал в психично разстройство. Подозирал е почти всеки мъж в селото, че заглежда жена му или, че има любовна връзка с нея. Пред Дарик радио кметът на Козлец Бейнур Кадир заяви, че приди време е получил сигнал от хора от селото за нестабилното състояние на Гюнай и ги е посъветвал да подадат жалба, тъй като иначе няма как да му бъде отнета пушката. С притесненията на хората е бил запознат и полицаят, отговарящ за селото, допълва Дарик.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *