Две сестри и леля им пердашат наред заради катастрофа!

ПолицияТри жени изпаднаха в дива ярост и започнаха да раздават шамари по домова книга.

Случката се разигра вчера привечер, но бесът на “дамите” бил породен от катастрофа, станала в петък около 3 часа през нощта.

Тогава 47-годишен неправоспособен шофьор, който се оказва брат на едната и баща на другите две побойнички, се качва почерпен на автомобил и катастрофира между селата Вазово и Райнино. Той е без шофьорска книжка, а на мястото до него се вози 32-годишен мъж, който получил черепно-мозъчна травма от удара и се намира в болница.

Решили, че не баща им, а друг е виновен за катастрофата, щерките – на 19 и 25 години, заедно с леля им се вдигнали, запретнали ръкави и тръгнали за село Райнино, за да се саморазправят с предполагаемия “причинител” на проблема им.

Те търсили приятеля на баща си, с когото предната вечер той бил отседнал на чашка и сладък мухабет.

Човекът обаче не предвидил появата на трите жени и не си бил у дома. Вратата отворила 51-годишната му съпруга, която побойничките започнали да обиждат, ритат и удрят.

По сигнал на съседите, на мястото пристигнала полиция и арестувала трите жени. Тепърва ще се разбере дали ще останат в ареста или ще бъдат подведени под отговорност.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *