ДАТСКАТА ЛУКСОЗНА МАРКА BANG & OLUFSEN Е В СОФИЯ

DSC00098 (1)

Феновете на качествения звук могат да разгледат магазина на улица Оборище 10

Датската луксозна марка Bang & Olufsen вече има официален магазин в София, който се намира на ул. Оборище 10. В него можете да се запознаете с най-новите модели на производителя, но и да усетите звука им. На 21-ви април, със стилно събитие в центъра на София, бе официално открито представителството на датската марка Bang & Olufsen. Официални гости бяха Н.Пр. посланика на Кралство Дания г-н Кристиян Кьонингсвелд, г-н Каспър Стейнкайер – търговски директор на фирмата.

От създаването си през 1925 г., марката е стандарт за дизайн и символ за аудио и видео превъзходство. Стремежът й е да опрости живота на хората като предлага удобни и луксозни решения, съчетани с качество, майсторство в изработката и красив дизайн. Гостите на събитието имаха възможност да се насладят на звука и в елегантното БМВ Х5 хибрид, оборудвано с последна дума на техниката – аудио уредба Bang & Olufsen.

Г-н Каспър Стейнкайер представи най-новия продукт на компанията от серията B&O Play – BeoPlay A1 – ултра портативна Bluetooth колона, устойчива на прах и с вграден микрофон. Гостите имаха възможността да я тестват лично.

Заповядайте в магазина, който се намира на ул. Оборище 10 и изживейте насладата от контакта със света на Bang & Olufsen.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *